Deskundig metselbedrijf voor diverse werkzaamheden

In sommige gevallen is het nodig om het werk aan een professionele metselaar over te laten. Klussenbedrijf Richard Huisma is een deskundig metselbedrijf in Grootegast dat klaarstaat voor klanten binnen heel Groningen, Friesland en Drenthe. De metselwerken die dit klusbedrijf uitvoert zijn van kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen.

Metselwerk en voegwerk

De werkzaamheden die worden uitgevoerd lopen uiteen van schoonmetselwerk tot aan bouwmetselwerk. Het metselen wordt te allen tijde gerealiseerd naar uw wensen. Hierbij maakt het niet uit of het om kleine of grote klussen gaat. Metselwerk aan woningen, appartementen of gehele fabrieksgebouwen vallen allemaal binnen de mogelijkheden. Aanbouwen, erfscheidingen of bloembakken behoren eveneens tot de opties. Het metselbedrijf zal zich uiteraard inzetten voor een nette afwerking door middel van nauwkeurig voegwerk. Richard Huisma en zijn mannen enkel inschakelen voor voegwerken kan natuurlijk ook. De diensten worden volledig aangepast op uw verlangens.

Voor het opvragen van een vrijblijvende offerte voor voegwerk of metselwerk in Grootegast of verdere omgeving kan contact worden opgenomen met deze metselaar. Klussenbedrijf Richard Huisma kan contacteert worden op het telefoonnummer 085-8883072 of via het contactformulier onderaan de pagina. Binnen een zo’n kort mogelijk tijdsbestek ontvangt u dan een antwoord van het bedrijf.

Neem contact op

Contact