Vakkundige gevelrenovatie

Uw gevel weer volledig als nieuw!


Klussenbedrijf Richard Huisma staat bekend om zijn nette afwerking en vakkundige diensten. Al meer dan twintig jaar helpen wij klanten bij al hun klussen en problemen. Zo kunnen wij u als geen ander van dienst zijn bij een professionele gevelrenovatie in Groningen. Scheuren in muren of andere problemen met de gevel? Wij lossen ze snel en vakkundig voor u op.

Niet alleen zorgen wij voor vakkundig metselwerk en voegwerk bij uw gevelrenovatie, ook houtwerk is aan ons goed besteed: iedere gevel is bij ons in betrouwbare en goede handen. Wilt u Klussenbedrijf Richard Huisma inschakelen voor een vakkundige gevelrenovatie of andere klussen in en rond uw huis? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij staan ook voor u klaar met timmerwerk, metselwerk en nog veel meer. Met al uw klussen in Groningen, Drenthe en Friesland kan Klussenbedrijf Richard Huisma u van dienst zijn. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u zo snel mogelijk van antwoord voorzien. Wilt u liever bellen? Ook dat is geen probleem. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 085-8883072.

Neem contact op

Contact