Professioneel metselbedrijf

Kies voor de beste vakman van het Noorden


Op zoek naar een ervaren metselbedrijf in Groningen? Klop dan aan bij Klussenbedrijf Richard Huisma uit Grootegast. Wij helpen u bij al uw metselklussen en staan daarbij garant voor een topkwaliteit én scherpe prijs. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Als metselbedrijf zorgen wij voor alle soorten metselwerk; van schoonmetselwerk tot aan bouwmetselwerk. Wij metselen zoals u dat wilt! Daarnaast is geen enkele klus te groot of te klein. Wij zorgen voor metselwerk aan woningen, appartementen of hele fabrieksgebouwen. Natuurlijk zijn ook aanbouwtjes, erfscheidingen of een paar bloembakken voor het huis geen enkel probleem.

Metselwerk en voegwerk

Wij zorgen bij al ons metselwerk voor een professionele en nette afwerking, oftewel hoogwaardig voegwerk. Wilt u ons alleen inschakelen voor het voegwerk? Dat kan natuurlijk ook. Uiteraard mag u ook hierbij rekenen op een perfect resultaat. Iedere klus op het gebied van metselwerk is bij ons in goede handen.


Voor meer informatie over voegwerk of metselwerk in Groningen kunt u contact opnemen met Klussenbedrijf Richard Huisma, als metselbedrijf in te schakelen voor Groningen, Friesland en Drenthe. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 085-8883072. Wij staan u graag te woord!

Neem contact op

Contact